"ELKO Grupa" uzsākusi sadarbību "Silicon Power"

ELKO Grupa, viens no vadošajiem IT produktu vairumtirgotājiem Austrumeiropā un viens no lielākajiem uzņēmumiem Latvijā, ir paziņojis par izplatīšanas līguma noslēgšanu ar vienu no pasaulē vadošajiem datu glabāšanas produktu ražotājiem Silicon Power, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja uzņēmuma pārstāvis.

Izplatīšanas līgums ELKO ļauj piegādāt Silicon Power ražotos datu glabāšanas produktus Krievijā, Latvijā, Rumānijā, Slovākijā un Slovēnijā.

ELKO saviem kanāla partneriem Krievijā, Latvijā, Rumānijā, Slovākijā un Slovēnijā piedāvās Silicon Power DRAM moduļus, SSD, USB zibatmiņas un atmiņas kartes. Silicon Power produkti ieguvuši patērētāju uzticību visā pasaulē, pateicoties to inovatīvajam dizainam, funkcionalitātei un pēcpārdošanas servisam.

Silicon Power produkti ir radīti lietotājiem, kuri meklē personalizētas digitālās glabāšanas ierīces, paužot to ar krāsas palīdzību, estētiskiem vai funkcionāliem līdzekļiem vai visiem papildu pakalpojumiem, ko piedāvā Silicon Power portfelis. Ražotāju motivē vēlme sniegt patērētājiem tieši to, kas viņiem ir nepieciešams: iespēju, izvēli, personīgu pieredzi vai unikāli izstrādātus produktus, kuri atspoguļo to, kas viņi ir reālajā dzīvē.

Silicon Power Computer & Communication INC. pārdošanas viceprezidente Alise Hu: "Mums ir liels gods sadarboties ar ELKO Grupa, lai nodrošinātu klientiem datu glabāšanas produktus ar uzticamu kvalitāti un labāko servisu. Mēs arī ceram, ka cilvēki ar prieku izvēlēsies Silicon Power produktus savu personīgo datu glabāšanai."

ELKO Grupa Distribūcijas direktors Aleksandrs Orlovs: "Mēs esam priecīgi uzsākt sadarbību ar Silicon Power vairākās teritorijās, nodrošinot mūsu partneriem uzlabotu atmiņas produktu portfeli. Pateicoties šai sadarbībai, mums būs iespēja apmierināt patērētāju un uzņēmumu prasības pēc atbilstošiem risinājumiem."