"Neste Oil" iegulda 3 miljonus eiro tīkla paplašināšanā

Lielākais automātisko degvielas uzpildes staciju tīkls "Neste Oil" atklāj jau ceturto degvielas uzpildes staciju (DUS) šogad, kopumā tīkla paplašināšanā ieguldot 3 miljonus eiro, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja uzņēmuma pārstāvis.

Ceturtā šogad atklātā "Neste Oil" stacija atrodas Olainē, un līdz ar tās atvēršanu "Neste Oil" tīkls ir paplašināts līdz 62 stacijām.

"Šajā gadā esam raduši iespēju īstenot strauju "Neste Oil" degvielas uzpildes staciju tīkla paplašināšanu, atklājot jaunas stacijas ne tikai Rīgā, bet arī ārpus tās. Augstākās kvalitātes degviela no Somijas ir pieejama jau 62 "Neste Oil" stacijās Latvijā, tostarp divās jaunajās stacijās Rīgā, kā arī Vecumniekos un Olainē," saka SIA "Neste Latvija" mazumtirdzniecības vadītājs Armands Beiziķis.

Visās "Neste Oil" DUS tiek ievēroti augstākie drošības un vides aizsardzības standarti. Rūpējoties par vidi, visas "Neste Oil" DUS aprīkotas ar jaunākās paaudzes LED apgaismojumu sistēmu, kas ļauj samazināt elektroenerģijas patēriņu uz pusi.

Par SIA "Neste Latvija":

SIA "Neste Latvija" ir "Neste Oil" korporācijas meitas uzņēmums, kas Latvijā strādā jau 24 gadus. SIA "Neste Latvija" ir viens no mūsdienīgu degvielas tirdzniecības standartu aizsācējiem Latvijā. Uzņēmums nodarbojas ar "Neste Oil" ražotās degvielas mazumtirdzniecību, degvielas un šķīdinātāju vairumtirdzniecību, kā arī naftas produktu uzglabāšanu un pārkraušanu Rīgas terminālī. Kopš darbības uzsākšanas uzņēmums Latvijā ir investējis gandrīz 60 miljonus eiro. "Neste Oil" DUS tīklu Latvijā veido 62 stacijas visā valstī.