"Neirožu klīnika" 2012.gadā apgrozījusi 318 871 latus

SIA "Neirožu klīnika" 2012.gadā apgrozījusi 318 871 latus, liecina Firmas.lv informācija.

"Neirožu klīnika" 2011.gadā apgrozījusi 350 085 latus, savukārt 2010.gadā uzņēmumā apgrozīti 287 998 lati.

Kā pilsētas informācijas portāls Jurmala24.lv uzzināja uzņēmumā, klīnika "Dzintari" ir privāta klīnika Dzintaros. Jau astoņpadsmit gadus saviem pacientiem klīnika palīdz atrast emocionālos iemeslus, kas veselā cilvēkā radījis nemieru un trauksmi.

Klīnikā ikviens pacients var saņemt profesionālu psihiatrisku, psihoterapeitisku un psiholoģisku palīdzību. Ārstēšanās norisinās patīkamā vidē profesionālu speciālistu uzraudzībā. Klīnikas speciālisti, izmantojot intensīvu, sabalansētu un tieši pacienta vajadzībām piemērotu terapiju, veicinās jūsu fizisko un emocionālo labsajūtu.

Terapeitiska iedarbība piemīt arī apkārtējai videi, ko veido jūras un priežu svaigais gaiss un klusums, kuru jums ir iespēja baudīt pastaigu brīžos procedūru starplaikos. Klīnika ir vienīgā ārstniecības iestāde Latvijā, kas piedāvā psihiatrisku, psihoterapeitisku un psiholoģisku stacionāru un ambulatoru palīdzību. Lai pieņemtu lēmumu par ārstēšanos klīnikā, uzņēmuma pārstāvji aicina konsultēties ar savu ģimenes ārstu vai psihiatru, kā arī ar mūsu klīnikas speciālistiem.

Uzturēšanās laikā klīnikā "Dzintari" tiek nodrošināta:

* iespēja saņemt individuālas, uz jūsu vajadzībām un rezultātu orientētas speciālistu konsultācijas;
* daudzpusīga psihoterapeitiskā pieeja – mākslas, kustību un deju terapijas, tematiskās grupas, autogēnais treniņš, relaksācijas un vizualizācijas tehnikas;
* iespēja veikt masāžas, ūdens un skaistumkopšanas procedūras, apmeklēt ārstniecisko vingrošanu un nūjošanas nodarbības fizisko spēku atjaunošanai;
* atpūta ērtās istabiņās, veselīga ēdināšana, kā arī ierastās vides maiņa un jūras dabiskā enerģija.

Kā liecina Firmas.lv informācija, uzņēmums dibināts 1999.gada 24.septembrī un tā pamatkapitāls ir 189 703 lati.

Uzņēmuma īpašnieki ir AS "Latvijas Jūras medicīnas centrs" (45,32%), Dace Simsone (31,90%), Valsts akciju sabiedrība Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra Bezpeļņas organizācija (10,00%), Jeļena Zariņa (9,85%), Inga Pranka (1,80%) un vēl septiņi dalībnieki.