"Ku-Ko" pērn kāpinājis apgrozījumu

SIA "Ku-Ko" pērn kāpinājis apgrozījumu, liecina Firmas.lv informācija.

"Ku-Ko" 2012.gadu noslēdzis ar 4 312 latu apgrozījumu, 2011.gadā uzņēmumā apgrozīti 1 921 lati, savukārt 2010.gadā uzņēmuma apgrozījums bijis 1 800 lati.

Kā pilsētas informācijas portāls Jurmala24.lv uzzināja uzņēmumā, "Ku-Ko" speciālisti palīdzēs atvērt durvis, aizkritušas vai salūzušas slēdzenes, nebojājot tās.

Uzņēmums ātri var atvērt durvis dzīvokļiem, privātmājām, birojiem, uc. Var atvērt metāla, koka un cita materiāla durvis tās nesabojājot. Speciālisti ir gatavi ātri atvērt durvis pat ugunsgrēka gadījumā un citos ārkārtas gadījumos.

Ja pazaudētas automašīnas atslēgas vai arī durvis aizkrīt, atstājot atslēgas mašīnas salonā, arī tad meistars bez auto bojāšanas un logu izsišanas, var atvērt automašīnu.

Uzņēmuma meistari strādā profesionāli ar augstu atbildības sajūtu. Var atvērt seifus, aizslēgtas lādes, pastkastītes un citas slēdzenes, kas aizkritušas, salūzušas vai kuru atslēgas ir pazaudētas.

Speciālisti var uzstādīt slēdzeni jaunās durvīs, nomainīt vai saremontēt slēdzenes, durvju rokturus un aizbīdņus, veikt slēgšanas mehānismu profilaksi un durvju remontu.

Uzņēmums pārsvarā strādā Rīgā, Jūrmalā, Jelgavā un citur Rīgas rajonā, bet ir iespējams izbraukt arī uz jebkuru vietu Latvijā. Slēdzeņu SOS serviss pieņem izsaukumus un strādā visu diennakti.

Kā liecina Firmas.lv informācija, sabiedrība dibināta 2008.gada 29.janvārī un tās pamatkapitāls ir 2 000 latu.

Uzņēmuma īpašnieks ir Viktors Koziorovs (100,00%).