"E-Lats" pērn kļuvis par vienu no lielākajiem jubilejas monētu tirgotājiem

SIA "E-Lats" pērn kļuvis par vienu no lielākajiem Latvijas Bankas izdoto jubilejas monētu tirgotājiem, pilsētas informācijas portāls Riga24.lv uzzināja uzņēmumā.

Kopš "E-Lats" dibināšanas, tā mērķis ir kļūt par vienu no lielākajiem Latvijas lietotās sadzīves tehnikas, mobilo telefonu un juvelierizstrādājumu tirgotājiem.

"E-Lats" iepērk un pārdod lietotu foto un video tehniku, sakaru līdzekļus, MP3 atskaņotājus, televizorus, audio tehniku, datortehniku, spēļu konsoles, CD, DVD un citu sadzīves tehniku.

Uzņēmums ik gadu iegulda ievērojamus līdzekļus darbinieku apmācībā, nodrošinot kvalitatīvas konsultācijas, laipnu apkalpošanu un kvalitatīvu servisu. Uzņēmums iepērk un piegādā klientiem produktus par labām cenām.

Sabiedrības klientiem ir iespēja preces:
* pārdot;
* mainīt pret citām saņemot vai samaksājot cenu starpību;
* mainīt pret jaunām precēm, kurām tiek nodrošinātas visas ražotāju garantijas. Rīgas teritorijā jaunām precēm tiek nodrošināts papildus garantiju serviss;
* ieķīlājot preci, var saņemt aizdevumu;
* preču iegādei var tikt izmantots līzings, tādējādi maiņas gadījumā būs iespēja saņemiet jaunu preci un vēl naudu par vecās preces realizāciju.

Kā liecina Firmas.lv informācija, uzņēmums 2012.gadā apgrozījis 4 449 495 latus, savukārt 2011.gadā uzņēmums apgrozījis 2 948 466 latus.

2012.gadā uzņēmums nopelnījis 600 866 latus, 2011.gadā uzņēmuma peļņa bijusi 518 908 lati, savukārt 2010.gadā uzņēmums nopelnījis 114 254 latus.




Uzņēmums dibināts 2000.gada 25.februārī un tā pamatkapitāls ir 303 030 lati.

Sabiedrības īpašnieks ir biedrība "E Lats".

Kā liecina Riga24.lv informācija, "E-Lats" juridiskā adrese ir Rīgā, Bauskas ielā 20, taču uzņēmumam ir arī vairākas filiāles.