"Dobeles ūdens" pamatdarbība ir ūdens ieguve, attīrīšana un apgāde

SIA "Dobeles ūdens" ir pašvaldības kapitālsabiedrība, kuras pamatdarbība ir ūdens ieguve, attīrīšana un apgāde, notekūdeņu savākšana un attīrīšana, teikts Firmas.lv pieejamajā uzņēmuma vadības ziņojumā.

"Dobeles ūdens" licences darbības zona ir Dobeles novada teritorija. Uzņēmums savus pakalpojumus nodrošina Dobeles pilsētā un desmit pagastos. Papildus savai pamatdarbībai uzņēmums veic arī ārējo un iekšējo ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves darbus, lietus ūdens kanalizācijas apkalpošanas un remontdarbus.

Uzņēmums Dobeles novadā veic ugunsdzēsības hidrantu uzturēšanu un remontus, Dobeles pilsētā apkalpo arī pilsētas strūklakas.

Kā liecina Firmas.lv informācija, uzņēmums 2012.gadā apgrozījis 662 136 latus, savukārt 2011.gadā uzņēmumā apgrozīti 549 948 lati.

Uzņēmums dibināts 1991.gada 1.oktobrī un tā pamatkapitāls ir 3 156 203 lati. Sabiedrības īpašnieks ir Dobeles novada pašvaldība (100%).

Kā teikts uzņēmuma vadības ziņojumā, sabiedrība pērn realizējusi Eiropas Savienības ERAF fonda atbalstītu ūdenssaimniecības sakārtošanas projektu Dobeles novada Lejasstrazdu ciemā. Uzsākta Eiropas Savienības Kohēzijas fonda atbalstīta projekta "Dobeles ūdenssaimniecības attīstība" realizācija, kā arī izstrādāta projekta dokumentācija Eiropas Savienības ERAF fonda atbalstītu ūdenssaimniecības objektu rekonstrukcijai un jaunbūvei Dobeles novada Krimūnu pagasta Krimūnu ciemā, Jaunbērzes ciemā un Auru pagasta Gardenes ciemā.

Pastāvīgo darbinieku skaits uzņēmumā palicis nemainīgs, palielinājies līgumstrādnieku skaits. Esošajiem darbiniekiem uzņēmumā aktīvi realizēti personāla kvalifikācijas paaugstināšanas pasākumi. Rīkotas apmācības, ņemta dalība semināros, apmeklētas materiālu žun specializētās izstādes.

Kā liecina Dobele24.lv informācija, "Dobeles ūdens" atrodas Dobelē, Tirgus laukumā 4.