"Baltic Zinc Technics" - profesionāla un moderna tērauda konstrukciju virsmas ap

SIA "Baltic Zinc Technics" piedāvā profesionālu un modernu tērauda konstrukciju virsmas apstrādi ar karstās cinkošanas metodi, teikts uzņēmuma mājas lapā.

Kā liecina Firmas.lv informācija, uzņēmums ir dibināts 1998.gadā. Tā vienīgais īpašnieks ir Dānijas akciju sabiedrība "Herning Varmforzinkning", kurai pieder viena no lielākajām karstās cinkošanas ražotnēm Dānijā.

Līdz ar modernu tehnoloģiju uzņēmums ieguvis dāņu pieredzi un zināšanas karstās cinkošanas jomā, kas ļauj nodrošināt augstu pakalpojuma kvalitāti. Tehnoloģijas ziņā uzņēmums pastāvīgi seko līdzi to attīstībai, tādējādi klienti var būt droši, ka visos gadījumos tiem piedāvās vispiemērotāko tehnoloģisko risinājumu. Uzņēmums ir Latvijas mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības uzņēmēju asociācijas biedrs.

"Baltic Zinc Technics" ražošanas platība ir 3435 m². Maksimālā ražošanas jauda ir 25 tonnas apstrādāta tērauda diennaktī. Šobrīd uzņēmumā ir nodarbināti 80 darbinieki.

Kā liecina Firmas.lv informācija, "Baltic Zinc Technics" 2012.gadu noslēdza ar 49 424 latu pelņu un 2 864 616 latu apgrozījumu.

Uzņēmuma pamatkapitāls ir 645 100 lati.