Kā sasniegt B2B auditoriju?

Firmas.lv
firmaslv-ka-sasniegt-b2b-auditoriju.jpg

Kas ir jebkura biznesa pamatā? Klienti un sadarbības partneri! Bez tiem uzņēmuma attīstība un veiksmīga darbība nebūtu iespējama. Tieši tāpēc ir ļoti svarīgi meklēt un izmantot visas iespējas, lai pastāstītu par sevi potenciālajiem klientiem, sadarbības partneriem un investoriem, tādējādi maksimāli sasniedzot savu mērķauditoriju. 

Ja darbojies B2B (business to business) sektorā, kur lēmumu pieņemšanā būtiska ietekme ir potenciālā sadarbības partnera reputācijai un pēcāk – lojālām ilgtermiņa biznesa attiecībām, atrast vietu, kur uzrunāt sev interesējošo auditoriju, ir vēl sarežģītāk. Klientu piesaiste, pārdošanas apjomu uzlabošana un citu biznesa mērķu sasniegšana šajā segmentā, salīdzinot ar B2C (business to clients), prasa gan vairāk laika, gan rūpīgāku pieeju.

Kā pastāstīt par sevi nopietnai profesionāļu auditorijai, lai nodibinātu ciešu, lojālu un produktīvu sadarbību ilgtermiņā un sasniegtu citus biznesa mērķus? Izmantojot Firmas.lv FMA reklāmas risinājumus biznesam!

Kas ir FMA?

FMA ir Firmas.lv reklāmas risinājumu kopums, kas palīdz efektīvāk piesaistīt profesionālas mērķauditorijas uzmanību. Firmas.lv ir platforma, kas radīta biznesam, tāpēc tajā piedāvātas daudzveidīgas iespējas uzņēmumam tapt pamanītam tieši profesionāļu vidū un pārliecināt potenciālos klientus un sadarbības partnerus par sava uzņēmuma uzticamību.

Kāpēc izvēlēties FMA?

Firmas.lv regulāri lieto gan profesionāļi, gan vienkārši lietotāji, līdz ar to šī platforma ir vērtīgs mārketinga kanāls, ar kura palīdzību vienlīdz efektīvi popularizēt savu biznesu profesionāļu vidū, atrodot B2B partnerus, un piesaistīt klientu uzmanību, gūstot iespēju attīstīt uzņēmumu arī B2C jomā. 

Ko rāda statistika?

Firmas.lv ik dienu apmeklē vairāk nekā 1000 profesionālo lietotāju – uzņēmēji, grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju, veidojot aptuveni 45 tūkstošus lielu lapu skatījumu vienā darba dienā. Gada laikā Firmas.lv apmeklē vidēji 2 miljoni unikālo portāla lietotāju, bet vidējais lapu skatījumu skaits sasniedz ap 15 miljoniem gadā. Līdz šim Firmas.lv izveidoti jau vairāk nekā 200 tūkstoši uzņēmumu profilu. 

Kādi būs tavi ieguvumi, izmantojot FMA?

  • Iespēja sasniegt plašāku profesionālo auditoriju;
  • Iespēja izcelt savu produktu vai pakalpojumu starp tevis pārstāvētās nozares konkurentiem;
  • Augstāka reputācija un uzticamība;
  • Labāka uzņēmuma atrodamība interneta vidē – gan Google un citās meklētājprogrammās, gan Firmas.lv portālā;
  • Iespēja parādīt sevi specifiskai meklētāju auditorijai – valsts pārvaldes un pašvaldību iestādēm;
  • Biznesa risku prevencija, augstāka produktivitāte, iespēja atrast jaunus klientus, sadarbības partnerus un investorus, kā arī sakārtot sava uzņēmuma datubāzi, pateicoties precīzai, pilnīgai un pārbaudītai informācijai, ko nodrošina Firmas.lv dati.

Kādi reklāmas risinājumi ietilpst FMA?

  1. Biznesa profils – tava uzņēmuma vizītkarte un vieta, kur nonāk vairums tavu potenciālo klientu un sadarbības partneru:
  • portālā Firmas.lv – vienā no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada,
  • Firmas.lv Valsts pārvaldes reģistros – unikālā pašvaldību un valsts pārvaldes institūciju datubāzē, kur vienkopus atrodamas visas Latvijas amatpersonas, departamenti un to kontaktinformācija.

       2. Reitinga produkti un biznesa profila izcēlumi efektīvākai potenciālo klientu/ sadarbības partneru uzmanības piesaistei;

       3. „Seko konkurentam!” – veids, kā būt soli priekšā konkurentam, izvietojot sava uzņēmuma informāciju sevis pārstāvētās nozares konkurentu bezmaksas biznesa profilos;

       4. Baneri un citi vizuālie elementi – viens no labākajiem veidiem, kā pasniegt sav uzņēmuma vēstījumu mērķauditorijai vizuāli pievilcīgā veidā un veicināt zīmola vizuālo atpazīstamību.

        5. Iespēja izvietot informāciju Latvijas Biznesa Gada Pārskatā – apjomīgākajā digitālajā Latvijas biznesa nozaru un uzņēmumu analītiskajā izdevumā, kas veidots sadarbībā ar Nacionālo ziņu aģentūru LETA, vienkopus apkopojot datus par vairāk nekā 20 000 uzņēmumu.

Kam ir piemēroti FMA risinājumi?

Firmas.lv reklāmas risinājumi ir piemēroti ikvienam uzņēmumam, kas vēlas uzrunāt profesionāļu auditoriju, īpaši tiem, kas darbojas B2B tirgū. Tātad – ja strādā B2B sektorā, FMA ir piemērots arī tev!

Kādi FMA risinājumi ir piemēroti tieši manam uzņēmumam?

Rast atbildi uz šo jautājumu tev ar prieku palīdzēs Firmas.lv pieredzējušie speciālisti – sazinies ar mums, lai piemeklētu tieši tavām vajadzībām atbilstošāko risinājumu!

Uzzini vairāk par FMA ŠEIT un pievienojies Firmas.lv tīklam, kur sasniedzama iespaidīga profesionāļu un ekspertu auditorija!

                                                                              Pieteikties